JVV neemt afstand van Oldambster Boys

JVV heeft opnieuw een wedstrijd in winst omgezet. Tegen Oldambster Boys werd in de eerste helft een voorsprong opgebouwd, die in het tweede bedrijf over de streep werd getrokken. Met de overwinning heeft de ploeg van Johan Schoenmaker Oldambster Boys op drie punten achterstand gezet en kan het zich voorzichtig richten op Borgercompagnie en THOS in de strijd om een nog hogere klassering.

Goals als rijpe appels
Al snel kwam JVV op voorsprong door een treffer van Lars Kamies, die fraai scoorde. Heel lang konden de zwart-witten echter niet genieten van de voorsprong, want Oldambster Boys maakte vlot gelijk via Alain Vroom. Dankzij goed keeperswerk van Martin Rozeveld bleef deze stand vervolgens op het scorebord, totdat Henk Wortelboer raak kopte: 2-1. Toen kort daarna Dennis de Roo de 3-1 maakte, leek JVV op rozen te zitten, maar toen Marcin Dzikowski scoorde, was de marge weer minimaal.

Uitblinker Rozeveld
In de tweede helft was het qua scorend vermogen allemaal wat minder, maar trainer Schoenmaker maalde daar niet om: “Martin Rozeveld redde ons in de slotfase met een geweldige redding! Oldambster Boys speelde toen met een man minder, vanwege een rode kaart. Uiteraard was het wel een opluchting toen de scheidsrechter voor het laatst floot, want tegen tien man wil je geen goals incasseren.”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Veelerveen moet kampioenschap uitstellen

Het lukte Veelerveen nog niet om de titel binnen te halen, voor het eerst ...

Ter Apel doet goede zaken in degradatiestrijd

Door de thuiswedstrijd tegen CEC met een minimaal verschil te winnen behoudt Ter Apel ...

De Treffer ’16 boekt zevende overwinning op rij

De Treffer '16 boekte gistermiddag haar zevende overwinning op rij. De Mondkers wonnen in ...