Doelpuntloos gelijkspel voor Sellingen

Sellingen had zondagmiddag goede zaken kunnen doen door concurrent DSC ’65 te verslaan, maar helaas kwamen de mannen van Arend Scholtens niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel: 0-0. Hierdoor blijven de geel-zwarten op de tiende plaats staan en blijft het spannend onderin de vierde klasse D.

Enige lichtpuntje
Het was een slechte wedstrijd op sportpark ‘De Hoop’ in Dalerveen, waarbij geen van beide ploegen het verdiende om te winnen. Sellingen speelde met name voor rust zeer slecht, zonder passie en beleving. Na de rust werd er, na een tactische omzetting, iets beter gespeeld, maar werd er niet gescoord. De 0-0 was een terechte uitslag, waarbij ‘de nul’ nog het enige lichtpuntje was voor de bezoekers.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Musselkanaal in de slotfase onderuit

Op een regenachtige zondagmiddag traden Musselkanaal en CEC aan tegen elkaar. Voorafgaand aan de ...

Lars Baas wint en scoort bij rentree

Ondanks de 5-2 overwinning, de twee goals van Edwin Drenth, een goal en assist ...