Doelpuntloos gelijkspel voor Sellingen

Sellingen had zondagmiddag goede zaken kunnen doen door concurrent DSC ’65 te verslaan, maar helaas kwamen de mannen van Arend Scholtens niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel: 0-0. Hierdoor blijven de geel-zwarten op de tiende plaats staan en blijft het spannend onderin de vierde klasse D.

Enige lichtpuntje
Het was een slechte wedstrijd op sportpark ‘De Hoop’ in Dalerveen, waarbij geen van beide ploegen het verdiende om te winnen. Sellingen speelde met name voor rust zeer slecht, zonder passie en beleving. Na de rust werd er, na een tactische omzetting, iets beter gespeeld, maar werd er niet gescoord. De 0-0 was een terechte uitslag, waarbij ‘de nul’ nog het enige lichtpuntje was voor de bezoekers.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Onstwedder Boys verslaat Gieterveen

Onstwedder Boys heeft in een doelpuntrijk oefenduel afgerekend met Kanaalstreek-genoot Gieterveen. Het duel, dat ...

JVV incasseert half dozijn tegen PJC

JVV was een gewaarschuwd team. Want zowel in de regionale als landelijke pers werd ...

Overzicht 1e klasse F: Weer ruime zege voor SVBO, VKW boekt eerste overwinning

SVBO kent een uitstekende competitiestart en ook VKW mocht de eerste overwinning bijschrijven.