Buinen stunt tegen Witteveense Boys

Buinen heeft in eigen huis een hele knappe overwinning geboekt op de nummer twee van de ranglijst, Witteveense Boys ’87. Dirk van der Hoek was na ruim tiachtig minuten de maker van het enige doelpunt van de middag: 1-0. Door deze drie punten blijven de geel-zwarten in het spoor van nummer tien Gasselternijveen.

Gelijk op
De wedstrijd in Buinen ging vanmiddag behoorlijk gelijk op, waarbij vooral de felheid van de thuisploeg opviel. Dit zorgde ervoor dat zij naarmate de eerste helft vorderde het initiatief over konden nemen. Arno Huizing kreeg een grote kans om de score te openen, maar op aangeven van Marcel Vedder stuitte hij op de keeper en bleef de stand 0-0.

Leuke wedstrijd
Na de thee waren de gasten sterker en leken zij op voorsprong te komen, echter werd dit doelpunt afgekeurd wegens buitenspel. Hierna kon de wedstrijd beide kanten op vallen, met kansen over en weer, wat het een leuke wedstrijd maakte voor de toeschouwers.

Hand en tand
Het kwartje viel uiteindelijk de goede kant op voor Buinen, dat op 1-0 kwam via Dirk van der Hoek. Een crossbal werd slecht verwerkt door de keeper, waarna Van der Hoek de bal voor het inschieten had. Deze voorsprong werd met hand en tand verdedigd door de thuisploeg, wat hen uiteindelijk de overwinning opleverde.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Valthermond sluit af met overwinning

Valthermond sloot afgelopen zondag het seizoen af met een thuiswedstrijd tegen Sleen. Zoals voor ...

Veerkrachtig NWVV in slotfase onderuit

Na de zure nederlaag van vorige week tegen SC Angelslo moest trainer Geert Aalderink ...

Alteveer stelt teleur tegen tien SVBC’ers

Vorig seizoen was Alteveer lange tijd in een hevig gevecht verwikkeld om handhaving in ...