SPW ruim langs laagvlieger Veelerveen

Op een door de regenval matig te bespelen veld heeft SPW een ruime overwinning op Veelerveen geboekt. Waar het vorige week tegen Borgercompagnie nog niet heel makkelijk ging, was dit tegen Veelerveen anders. Vooral na de thee wist SPW haar wil aan Veelerveen op te leggen en liep het simpel weg: 0-5.

Wakker
SPW had van trainer Meijerman een duidelijke opdracht gekregen, maar omdat het tempo van de Knoalsters te laag was, kwam de eerste kans van de wedstrijd op naam van Veelerveen. Nani Antonio ruimde een bal onvoldoende weg, waardoor een aanvaller van de thuisploeg doelman De Jonge te snel af was: een doelpunt werd het niet en daarmee kwam SPW goed weg. Het was wel het moment waarop SPW wakker leek te worden: via treffers van Jelmer Valk en Rodan Farrell gingen de ploegen met een 0-2 stand aan de thee.

Eenrichtingsverkeer
In het tweede bedrijf was SPW nog steeds de bovenliggende partij, met eenrichtingsverkeer tot gevolg. Eén keer werd Veelerveen gevaarlijk, maar de vrije trap die door de geelhemden genomen mocht worden, werd door doelman De Jonge onschadelijk gemaakt. Erik Meijer had voor dit moment de marge al op drie gebracht via een schot van grote afstand. Nadat een speler van Veelerveen zijn eigen doelman verschalkte, was het slotakkoord voor Benjamin Eling: hij benutte de rebound van de strafschop die hij mocht nemen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like