Alvin Boekelo schiet Nieveen langs Buinerveen

Net als een week eerder, toen Alvin Boekelo scoorde tegen SC Roswinkel, was hij ook aflopen zondag weer goud waard voor Gasselternijveen. Tegen Buinerveen was Boekelo de maker van het enige doelpunt van de middag, waardoor de punten in Nieveen bleven. Buinerveen bleef met lege handen achter en zij staan nog steeds met slechts één punt onderaan in de vijfde klasse E.

Veel overtredingen
Zoals in een kelderduel te verwachten is, was er van goed voetbal deze middag geen sprake. Gasselternijveen probeerde wel tot goed voetbal te komen, maar kon geen echte vuist maken. Buinerveen hanteerde vooral de lange bal en wist ook geen noemenswaardige kansen te creëren. Overtredingen waren er echter wel in overvloed, wat het spel uiteraard niet ten goede kwam.

Uitgerekend Boekelo
In de loop van de wedstrijd werd duidelijk dat de ploeg die deze middag als eerste tot scoren zou komen, er waarschijnlijk ook met de winst vandoor zou gaan. Uitgerekend Alvin Boekelo was de maker van deze treffer. De speler van Gasselternijveen kwam 3,5 jaar geleden met Buinerveen-trainer Ludie Hulshof over naar de roodhemden en na ongeveer een uur spelen deed hij zijn oud-trainer pijn door de winnende goal te scoren: 1-0.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SPW wint Kanaalstreek-derby van Gieterveen

SPW heeft de Kanaalstreek-derby tegen Gieterveen gewonnen. De Knoalsters bogen een 0-1 achterstand om ...

Blik op 2L: Annen maatje te klein voor Rolder Boys

Rolder Boys heeft de derby tegen Annen omgezet in een overwinning. Sander Jansen was ...