Terechte, maar geflatteerde nederlaag voor JVV

JVV was niet opgewassen tegen de nummer drie van de ranglijst, Bareveld. Tot de rust konden de mannen van Johannes Schoenmaker nog goed meekomken, getuige de minimale 0-1 ruststand. Echter ging het na de tweede treffer van de gasten hard en werd er uiteindelijk met 1-5 verloren.

Goed meekomen
De thuisploeg kon in het eerste bedrijf goed meekomen met de Barevelders. De gasten kregen wel de betere mogelijkheden en kwamen door een vrije trap van Grieto Korthuis op voorsprong. Tim Kremer maakte hands op de rand van het strafschopgebied en Korthuis schoot deze hard en feilloos binnen: 0-1. Dit bleek ook de ruststand, mede dankzij uitstekend keeperswerk van Martin Rozeveld.

Helemaal kwijt
Na de thee kreeg JVV een aantal kleine mogelijkheden om de gelijkmaker te scoren, maar helaas lukte dit niet en nadat Bareveld op 0-2 kwam was de wedstrijd gelopen. De thuisploeg was het even helemaal kwijt en zodoende stonden de gasten binnen een mum van tijd op 0-5. Christian Schutte redde de eer nog voor de zwart-witten, door de 1-5 te scoren.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SPW wint ook op zaterdagavond

Gaat het dit seizoen dan eindelijk gebeuren voor SPW? De blauwhemden maken nog steeds ...

Onthutsend Valthermond onderuit bij Helpman

“Wij hebben dit seizoen nog nooit op kunstgras verloren”, sprak Valthermond-voorzitter Henk Smid voor ...