Onstwedder Boys vergeet te winnen van Poolster

Op bezoek bij de nummer drie van de ranglijst, Poolster, heeft Onstwedder Boys een uitgelezen kans laten liggen. Door de andere resultaten in de vierde klasse E hadden de oranjehemden een plaatsje kunnen stijgen, maar ondanks een flink aantal kansen keerde Onstwedder Boys met een puntje terug uit Spijk: 1-1.

Kansenverhouding
Uiteraard is het voor de ploeg van Fokke de Jonge een gewonnen punt, want Poolster staat twee plaatsen hoger op de ranglijst. Maar gezien de kansenverhouding had er wellicht meer ingezeten. Waar pogingen van Robert de Vries, Rutgert Tipker en Peter Orsel kracht en/of precisie misten, was het aan de andere kant wel direct raak: Dennis van de Dijk verschalkte doelman Koudstaal met een schot van afstand.

Vrije trap
Na de thee waren de Boys de bovenliggende partij, wat zich opnieuw vertaalde in een aantal scoringskansen. Gerwin de Wijk bleek uiteindelijk de enige speler van de bezoekers die het lukte om doel te treffen: via een vrije trap zet De Wijk de gelijkmaker op het scorebord. In het restant van de wedstrijd was diezelfde De Wijk nog dichtbij een tweede treffer, maar de paal hield hem van scoren af. Ook kansen voor Gerben Meems, Ties Bruining en Nick Wagenaar leverden geen goals op. Rein Koudstaal moest nog één keer handelend optreden, wat hij naar behoren deed: 1-1.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Degradatie lijkt onafwendbaar voor Mussel

Mussel speelde afgelopen zaterdag knap gelijk tegen De Griffioen, maar lijkt ondanks dat toch ...

Onstwedder Boys lijkt titel te kunnen vergeten na gelijkspel tegen Waskemeer

Onstwedder Boys speelde teleurstellend gelijk tegen Waskemeer en lijkt het kampioenschap te kunnen vergeten.

Zes op een rij voor Borger

Borger wist ook SCN aan de zegekar te binden en staat voorlopig bovenaan in ...