Onstwedder Boys vergeet te winnen van Poolster

Op bezoek bij de nummer drie van de ranglijst, Poolster, heeft Onstwedder Boys een uitgelezen kans laten liggen. Door de andere resultaten in de vierde klasse E hadden de oranjehemden een plaatsje kunnen stijgen, maar ondanks een flink aantal kansen keerde Onstwedder Boys met een puntje terug uit Spijk: 1-1.

Kansenverhouding
Uiteraard is het voor de ploeg van Fokke de Jonge een gewonnen punt, want Poolster staat twee plaatsen hoger op de ranglijst. Maar gezien de kansenverhouding had er wellicht meer ingezeten. Waar pogingen van Robert de Vries, Rutgert Tipker en Peter Orsel kracht en/of precisie misten, was het aan de andere kant wel direct raak: Dennis van de Dijk verschalkte doelman Koudstaal met een schot van afstand.

Vrije trap
Na de thee waren de Boys de bovenliggende partij, wat zich opnieuw vertaalde in een aantal scoringskansen. Gerwin de Wijk bleek uiteindelijk de enige speler van de bezoekers die het lukte om doel te treffen: via een vrije trap zet De Wijk de gelijkmaker op het scorebord. In het restant van de wedstrijd was diezelfde De Wijk nog dichtbij een tweede treffer, maar de paal hield hem van scoren af. Ook kansen voor Gerben Meems, Ties Bruining en Nick Wagenaar leverden geen goals op. Rein Koudstaal moest nog één keer handelend optreden, wat hij naar behoren deed: 1-1.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Mike Reuvers goudhaantje bij Nieuw Buinen

De strijd om de titel in de eerste klasse F nadert langzaam maar zeker ...

Missen van kansen breekt Valthermond ook tegen Germanicus op

Valthermond stond voor, kreeg voldoende kansen, maar stapte wel met een nederlaag van het ...

Forse nederlaag voor Gasselternijveen tegen Bargeres

Gasselternijveen kende een beroerde zondag op bezoek bij Bargeres en liep tegen een forse ...