Buinen incasseert kwartet tegen Eext

Buinen heeft op het eigen sportpark een 0-4 nederlaag geleden tegen middenmoter Eext. Namens de blauw-witte bezoekers waren Stefan Moek, Ruben Raterink en Berni Nijhof trefzeker. Nijhof had het grootste aandeel in het kwartet treffers, want hij maakte er twee. Had Buinen bij een overwinning op Eext nog met een schuin oog omhoog kunnen kijken op de ranglijst, is het maximaal haalbare in de nieuwe situatie de tiende plaats, die nu in bezit is van Zandpol. Onderstaande foto’s zijn gemaakt door Andries Middelbos.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Borger lijkt uitgespeeld na nederlaag

Alleen een wonder kan Borger volgende week naar de derde klasse helpen. Onder, voor de toeschouwers, ...

Nieuw Buinen schiet weinig op met gelijkspel

Onder een mooie nazomer-zon trof Nieuw Buinen op eigen veld mede middenmoter Bergum. Om aansluiting ...