Buinen incasseert kwartet tegen Eext

Buinen heeft op het eigen sportpark een 0-4 nederlaag geleden tegen middenmoter Eext. Namens de blauw-witte bezoekers waren Stefan Moek, Ruben Raterink en Berni Nijhof trefzeker. Nijhof had het grootste aandeel in het kwartet treffers, want hij maakte er twee. Had Buinen bij een overwinning op Eext nog met een schuin oog omhoog kunnen kijken op de ranglijst, is het maximaal haalbare in de nieuwe situatie de tiende plaats, die nu in bezit is van Zandpol. Onderstaande foto’s zijn gemaakt door Andries Middelbos.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Sellingen het volgende slachtoffer van HOC

Voor HOC kunnen de eerste maanden van het debuutseizoen in de vierde klasse niet ...

SJS doet zichzelf tekort tegen SGV

SJS heeft zichzelf in de voet geschoten in het duel met hekkensluiter SGV. Waarschuwende ...