Ter Apel kan koploper Asser Boys niet verrassen

Het zo verrassend goed presterende Ter Apel ’96 is er niet in geslaagd om koploper Asser Boys pootje te lichten. Op bezoek in Assen ging de ploeg van Henri Goeree met 3-1 onderuit. Halverwege de wedstrijd was de stand 1-1, nadat Sander Egbers de openingstreffer van Robert Termohlen ongedaan maakte. In de tweede helft stelde Asser Boys orde op zaken, door via goals van René Westerveen en opnieuw Termohlen. Onderstaand foto’s zijn gemaakt door Johan de Jonge van JOJO Foto.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

TEVV zet eerste stap richting eerste klasse

In de strijd om een plek in de eerste klasse van het zondagvoetbal heeft ...

Annen brengt HOVC eerste puntenverlies toe

Annen bracht HOVC het eerste puntenverlies toe en pakte ook de koppositie.