SJS op eigen veld onderuit tegen Corenos

SJS heeft de derbywinst tegen Onstwedder Boys geen passend vervolg weten te geven. Met name in de tweede helft gaf SJS niet thuis en zag het Corenos weglopen. Dit leverde na een 1-1 ruststand uiteindelijk een 1-3 nederlaag op. Doordat de Knoalsters nu voor de zevende keer in  negen optredens niet de volle winst pakten, staan de blauwhemden op een kleurloze achtste plaats. 

Kansen
In de eerste helft speelde SJS goed en dwong het via een paar fraaie aanvallen een forse hand vol kansen af. Na een half uur spelen was clubtopscorer Jan Springer de enige speler van SJS die doel trof. En dat bleek te mager, zeker toen Gerard Uil nog voor de thee de gelijkmaker op het scorebord zette. Voor de bezoekers was het feitelijk de eerste kans van de middag.

Mokerslag
Kort na de hervatting maakte de ploeg uit Roodeschool ook de 1-2: Anne-Jan ten Harkel was de maker van de treffer. Deze mokerslag kwam SJS niet meer te boven en gedurende het tweede bedrijf was Corenos de bovenliggende partij. Vijf minuten voor het einde van de wedstrijd gooide Joran Knot de wedstrijd in het slot met Corenos’ derde van de middag.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

GKC pakt eerste zege tegen Valther Boys

GKC boekte tegen Valther Boys de eerste zege van het seizoen. Valther Boys wacht ...

Alteveer blijft lijstaanvoerder

Alteveer heeft in de thuiswedstrijd tegen Haren haar koppositie weten te behouden. De Alteveerders ...

Sellingen verrast koploper HOC

Sellingen won thuis van koploper HOC, dat pas tegen zijn tweede nederlaag van het ...