Kersverse vierdeklasser SPW speelde haar eerste officiële duel van het seizoen tegen SC Roswinkel. De Knoalsters hadden ongetwijfeld op een betere start hebben gehoopt, want tegen tien tegenstanders kwam men niet verder dan 1-1 en werd er ook nog een strafschop gemist. 

Slordig spel

SPW was deze middag nog niet compleet vanwege enkele vakanties en blessures. Dit zal mede de oorzaak zijn geweest van het slordige, stroperige spel van de blauwhemden. Het hoogtepunt van de eerste helft was een vrije bal van Chris Reijke, die goed gepakt werd door de keeper van Roswinkel. Verder waren er nog kansjes voor Dennis Wolf en Rodan Farrell, maar beiden kwamen niet tot scoren.

Tien man

Na de rust startte SPW sterker en dit resulteerde al snel in de 1-0. Een mooie steekbal van Roel Heidekamp zette Rodan Farrell vrij voor de keeper. De spits bood Dennis Wolf een niet te missen kans en deze werd dan ook benut. De thuisploeg vergat hierna door te drukken, waardoor Roswinkel stand kon houden. Zelfs toen de gasten met tien man verder moesten (er was al drie keer gewisseld) kon SPW geen vuist maken.

Farrell mist strafschop

Zij kregen nog wel dé kans op 2-0 via een strafschop, maar de normaal zo trefzekere Rodan Farrell mikte nu naast. Uiteindelijk kreeg zelfs Roswinkel nog loon naar werken. Een voorzet werd slecht weggewerkt, waarna de bal op het hoofd viel van een Roswinkeler die keeper De Jonge vervolgens kansloos liet.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Gieten eenvoudig langs Protos

Na de overtuigende 8-1 overwinning van vorige week op Twedo, had Gieten afgelopen zondag ...

Strafschoppen beëindigen bekerdroom Nieuw Buinen

Nieuw Buinen is er niet in geslaagd om Buitenpost te verslaan in de strijd ...

Onstwedder Boys schrijft punt bij

Onstwedder Boys heeft na een 1-1 gelijkspel tegen DVC Appingedam een punt bij kunnen ...