Onstwedder Boys zet SETA aan de kant

De bekerderby tussen SETA en Onstwedder Boys leverde een duidelijk eindstand op: 0-5. Grote man aan de kant van de oranjehemden was Gerko Scheper. De aanvaller zorgde voor de 0-1 ruststand en maakte na de thee nog twee treffers. Gerwin de Wijk en Elmar Bijl zagen hun naam ook terug op het wedstrijdformulier. Het overwicht op het veld was echter niet zo fors als op het scorebord.

Gerko Scheper was drie keer trefzeker…

Vrij koppen

Zeker in de beginfase niet, want SETA schoot uit de startblokken. En als spits Lamin Barra zijn vizier beter had afgesteld, dan had de vijfdeklasser zelfs een voorsprong kunnen nemen. Pas na een kwartier kwamen de bezoekers beter in de wedstrijd. Uit een corner wist Onstwedder Boys daarna op voorsprong te komen. Scheper kon vrij in koppen: 0-1.

Terugknokken

Hierna waren de Boys de bovenliggende partij, maar keeper Van der Werff wist meer schade te voorkomen. SETA knokte zich terug in de wedstrijd en aan de hand van Joeri Westerhof werden kansen gecreëerd. Ook deze kansen waren echter niet besteed aan de blauw-witte aanvallers.

Open derby

Ook na de thee liet SETA als eerste iets van zich horen. Daarna ontwikkelde de wedstrijd zich tot een open derby met kansen voor beide goals. In een tijdsbestek van enkele minuten werd de wedstrijd vervolgens beslist door twee goals van Onstwedder Boys. De thuisploeg bleef het hierna dapper proberen, maar kon niet voorkomen dat de marge verder werd vergroot.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Stadskanaal heeft probleemloze middag in Gasselternijveen

Voor Stadskanaal stond op sportpark De Hunze de wedstrijd tegen Gasselternijveen op het programma. ...

Nieuw Buinen verliest nipt van Germanicus

Nieuw Buinen maakte het Germanicus lastig, maar kon geen punt overhouden aan het duel.