JVV, dat vandaag voor het eerst aantrad in hun nagelnieuwe shirts, heeft tegen Drieborg een terechte nederlaag geleden. Het bekertoernooi is ten einde, hoewel men nog wel een wedstrijd tegen vierdeklasser Westerwolde voor de boeg heeft.

Kluif

En daar zal JVV nog een hele kluif aan hebben, stelt trainer Schoenmaker. Tegen Drieborg kwam JVV door slecht handelen in de defensie op achterstand. De zwart-witten kregen vervolgens wel wat kansen op de gelijkmaker, maar wisten deze niet te benutten.

Uitspelen

Een nieuwe individuele fout, nu op het middenveld, bracht vervolgens de beslissing in de wedstrijd. JVV ging naarstig op zoek naar de aansluitingstreffer, maar Drieborg kon de wedstrijd relatief gemakkelijk uitspelen.

Tags:

  • Toon reacties (0)

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Gieten niet opgewassen tegen Asser Boys

Gieten had vanmiddag een grote rol kunnen spelen in de titelstrijd in de derde ...

Jordy Oost schiet Musselkanaal langs Ter Apel ’96

Met vereende krachten werd afgelopen zaterdag het kunstgrasveld van Musselkanaal sneeuwvrij gemaakt, om op ...

Stadskanaal volkomen kansloos tegen reserves Be Quick

SC Stadskanaal moest voor de beker aantreden tegen het tweede elftal van Be Quick ...