JVV, dat vandaag voor het eerst aantrad in hun nagelnieuwe shirts, heeft tegen Drieborg een terechte nederlaag geleden. Het bekertoernooi is ten einde, hoewel men nog wel een wedstrijd tegen vierdeklasser Westerwolde voor de boeg heeft.

Kluif

En daar zal JVV nog een hele kluif aan hebben, stelt trainer Schoenmaker. Tegen Drieborg kwam JVV door slecht handelen in de defensie op achterstand. De zwart-witten kregen vervolgens wel wat kansen op de gelijkmaker, maar wisten deze niet te benutten.

Uitspelen

Een nieuwe individuele fout, nu op het middenveld, bracht vervolgens de beslissing in de wedstrijd. JVV ging naarstig op zoek naar de aansluitingstreffer, maar Drieborg kon de wedstrijd relatief gemakkelijk uitspelen.

Tags:

  • Toon reacties (0)

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

TEVV lijkt klaar voor de nacompetitie

TEVV heeft hun laatste duel van de reguliere competitie met 4-2 gewonnen van de ...

De Treffer wint opnieuw en is runner-up

Door een overwinning op middenmoter SC Roswinkel is De Treffer '16 opgeklommen naar plaats ...

Titan drukt Musselkanaal met neus op de feiten

Op de eerste speeldag van dit seizoen stond er gelijk een Kanaalstreek kraker op ...