JVV, dat vandaag voor het eerst aantrad in hun nagelnieuwe shirts, heeft tegen Drieborg een terechte nederlaag geleden. Het bekertoernooi is ten einde, hoewel men nog wel een wedstrijd tegen vierdeklasser Westerwolde voor de boeg heeft.

Kluif

En daar zal JVV nog een hele kluif aan hebben, stelt trainer Schoenmaker. Tegen Drieborg kwam JVV door slecht handelen in de defensie op achterstand. De zwart-witten kregen vervolgens wel wat kansen op de gelijkmaker, maar wisten deze niet te benutten.

Uitspelen

Een nieuwe individuele fout, nu op het middenveld, bracht vervolgens de beslissing in de wedstrijd. JVV ging naarstig op zoek naar de aansluitingstreffer, maar Drieborg kon de wedstrijd relatief gemakkelijk uitspelen.

Tags:

  • Toon reacties (0)

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Westerwolde meest gelukkige tegen Engelbert

Vaak wordt er in de loop van een voetbalwedstrijd gezegd dat het team, dat ...

Kostbare overwinning voor Ter Apel ’96

Na een serie van drie verloren wedstrijden stond FC Ter Apel ’96 een cruciale ...

Beloften SC Stadskanaal opnieuw met lege handen

Afgelopen dinsdag speelden de beloften van SC Stadskanaal in Wildervank tegen de beloften van ...