JVV, dat vandaag voor het eerst aantrad in hun nagelnieuwe shirts, heeft tegen Drieborg een terechte nederlaag geleden. Het bekertoernooi is ten einde, hoewel men nog wel een wedstrijd tegen vierdeklasser Westerwolde voor de boeg heeft.

Kluif

En daar zal JVV nog een hele kluif aan hebben, stelt trainer Schoenmaker. Tegen Drieborg kwam JVV door slecht handelen in de defensie op achterstand. De zwart-witten kregen vervolgens wel wat kansen op de gelijkmaker, maar wisten deze niet te benutten.

Uitspelen

Een nieuwe individuele fout, nu op het middenveld, bracht vervolgens de beslissing in de wedstrijd. JVV ging naarstig op zoek naar de aansluitingstreffer, maar Drieborg kon de wedstrijd relatief gemakkelijk uitspelen.

Tags:

  • Toon reacties (0)

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

TEVV laat punt glippen tegen Rolder Boys

In 2L ging TEVV afgelopen zondag op bezoek op het mooie sportpark Boerbos van ...

Valthermond revancheert zich

Valthermond had wat recht te zetten na de 10-2 oorwassing tegen Zuidlaren. Zwartemeerse Boys, ...

Niek Tieben bezorgt Musselkanaal drie punten

Na het gelijke spel van vorige week tegen ZFC Zuidlaren mocht Musselkanaal afgelopen zondag ...