Stadskanaal lijkt klaar voor de competitie

Promovendus SC Stadskanaal lijkt klaar te zijn voor de eerste wedstrijd van de competitie, aanstaande zondag tegen Ruinerwold. De blauwhemden wonnen het bekerduel van Hoogezand en plaatsten zich daarmee voor de volgende bekerronde. Na een achterstand werd het uiteindelijk 1-3.

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Foto’s: Stoffer Bakker

Moeizaam begin

Stadskanaal moest het zonder de geblesseerde Sten Vos stellen. Zonder de flankflitser begonnen de bezoekers moeizaam aan het duel en kwamen zij ook op achterstand. Via Sebastiaan Wollinga namen de rood-zwarten de leiding. Een rake kopbal van Erik Kok op aangeven van Hidde-Jan Hidding bracht de ploegen voor de thee weer in balans: 1-1.

Vrije trap

Waar Jeffrey Bakker voor de thee een aantal kansen onbenut liet, wist hij in het tweede bedrijf het net wel te vinden. Hij deed dit in de slotfase en trok met zijn goal de 1-3 zege over de streep. Eerder in de wedstrijd had Pascal Kok de Knoalsters namelijk op voorsprong gezet door een vrije trap op prachtige wijze tegen de touwen te schieten.

Solide Geerlings

Uiteindelijk pakten de mannen van Rick Slor een zwaarbevochten overwinning, want met name in de tweede helft zette Hoogezand de blauwhemden onder druk. In die fase was het aan doelman Royce Geerlings te danken dat er geen extra schade geïncasseerd werd.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Het wonder van Alteveer komt er niet

Het is Alteveer niet gelukt de 2-1 achterstand die werd opgelopen in de thuiswedstrijd ...

Onstwedder Boys wint laatste competitiewedstrijd van degraderend MSC

Onstwedder Boys heeft het seizoen afgesloten met een overwinning en begint volgende week aan ...