Eerste helft nekt Gieten tegen SVV ’04

Gieten heeft het seizoen afgetrapt met een minimale nederlaag op bezoek bij SVV ’04. Al in de eerste helft keken de rood-witten tegen ruime 0-3 achterstand aan. En hoewel zij nog wel dichtbij kwamen, kon een nederlaag niet meer voorkomen worden en werd er met 3-2 verloren. 

Vrije trap Feiken

Anne de Jonge en Harmen Stuiver (2) waren de doelpuntenmakers bij SVV ’04 voor de rust. De tweede helft leek hierdoor een formaliteit te gaan worden, ware het niet dat nieuweling Denny Feiken met één van zijn specialiteiten, de vrije trap, de spanning enigszins terug wist te brengen: 3-1.

Pompen of verzuipen

Na de thee ging Gieten op jacht naar de aansluitingstreffer, maar waren er ook goede kansen voor de thuisploeg. In de slotfase scoorde Gieten dan alsnog de 3-2 via Jarno Hoiting en was het de laatste minuten pompen of verzuipen. Het werd uiteindelijk het laatste en dus moet de ploeg van Jouke Jan Meertens komende zondag in eigen huis tegen EMMS op jacht naar de eerste drie punten.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Borger legt het af tegen tiental van SCN

Borger leek de ideale kans te hebben op de eerste punten tegen SCN, maar ...

Veerkrachtig EEC pakt punt tegen VIOS

Zoals in eerdere ontmoetingen het geval was, waren de spelers van EEC en VIOS ...

SETA zet zegereeks voort tegen Muntendam

SETA is bezig aan een uitstekende reeks en wist ook Muntendam aan de zegekar ...