Westerwolde start met thuisnederlaag

Op het kunstgrasveld van sportpark De Barlage in Vlagtwedde liep Westerwolde zondagmiddag tegen haar eerste nederlaag in de competitie aan. Tegen FVV werd het uiteindelijk 2-3 voor de Foxholsters.

Foto: v.v. Westerwolde

Vroege goals

Al vrij snel liep Westerwolde achter de feiten aan. Al in de zevende minuut lepelde Glenn Pietens namens FVV de bal behendig langs de uit zijn doel gekomen Henk Hebers. Acht minuten later werd de stand gelijk getrokken. Na een uitglijder van keeper Brondijk van FVV scoorde Roy de Jongh de 1-1.

Op de heupen

Hierna ging de wedstrijd gelijk op en waren er voor beide teams een aantal uitgelezen kansen de score op te voeren. Een schitterende reflex van doelman Hebers en een dito redding van Brondijk na een fraai schot van Merijn te Velde voorkwamen in eerste instantie verdere doelpunten. Ver in de extra tijd van de eerste helft kreeg Arnold Slagter het namens FVV echter op de heupen: ruststand 1-2.

Uit alle macht

Na een kwartier in de tweede helft dacht iedereen dat de wedstrijd gespeeld was. Na een prima steekpass kwam andermaal Glenn Pietens vrij voor de Westerwolder doelman. Ook nu schoot hij de bal onberispelijk binnen. Westerwolde zat echter niet bij de pakken neer en probeerde uit alle macht de aansluitingstreffer te realiseren. Het duurde tot tien minuten voor het einde van de reguliere speeltijd dat Westerwolde dit lukte. Debutant Mark Geukes kopte raak, maar een nederlaag kon niet meer voorkomen worden.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

WKE ’16 wint op bezoek bij ASVB

WKE '16 heeft het lastige uitduel met ASVB gewonnen en blijft daardoor bovenin meedraaien ...

FC Ter Apel ’96 pakt overtuigend kampioenschap

FC Ter Apel '96 is door een 0-5 overwinning kampioen geworden van de zondag ...

Alteveer pakt koppositie na ruime zege op Oldambster Boys

Alteveer kende weinig moeite met Oldambster Boys en greep met de zege de koppositie ...