SJS laat twee punten liggen tegen Corenos

Vorige week knokte SJS zich knap terug van een achterstand thuis tegen Middelstum. Dit bood perspectief voor de uitwedstrtijd tegen Corenos. Het was zaak om een goed vervolg te geven aan de wedstrijd van vorige week, maar de blauwhemden kwamen niet verder dan 1-1.

Zwaar veld

SJS liet vanaf het beginsignaal zien wat de intentie was, namelijk snel de punten veilig stellen. Dit leverde in de zesde minuut al 0-1 op. Na een goede aanval over rechts kopte Jan Springer een voorzet van Faizel Slagveer tegen de touwen. SJS ging op zoek naar meer, maar had moeite met het zware en gladde veld in Roodeschool. Er ontstonden nog wel enkele mogelijkheden, echter werd er voor de rust niet meer gescoord.

Niet te missen

Ook het begin van de tweede helft was voor de ploeg uit Stadskanaal. Zo kreeg Kay Rijkens al snel een niet te missen kans, alleen stuitte hij op de keeper en Springer kon ook de rebound niet afmaken. Niet lang daarna was het aan de andere kant wel raak. Er werd slap ingegrepen door SJS en Corenos profiteerde: 1-1.

Millimeters naast

De gasten richten zich hierna weer op en trainer Halmingh bracht Peter Orsel voor Kelvin Oosting. Er ontstonden weer een aantal kansen op een nieuwe voorsprong, waarvan de grootste was voor Springer. De fans van SJS juichten al, maar de bal ging enkele millimeters naast.

Niet tevreden

Daarnaast waren er nog mogelijkheden voor Panneman, Slagveer en Orsel, maar ook zij kwamen niet tot scoren. Behalve een kansrijke vrije trap op rand zestien werd Corenos ook niet gevaarlijk en zo eindigde het duel in 1-1. SJS kon hier niet tevreden mee zijn, aangezien zij mogelijkheden voldoende kregen.