Sellingen heeft geen kind aan Veelerveen

SellingenSellingen had zondagmiddag geen enkele moeite met het geplaagde Veelerveen. Tegen de rode lantaarndrager in 5F zegevierden de geel-zwarten met maar liefst 7-0, mede door twee treffers van Erik Jan Veerbeek en Ben Bos. Hieruit moeten de mannen van Arends Scholtens vertrouwen getankt hebben voor de rest van de competitie, waarin het kampioenschap nog steeds het ultieme doel is.

Monsterscore
De thuisploeg speelde deze middag na acht minuten al een gewonnen wedstrijd, want door doelpunten van Erik Jan Veerbeek was de tussenstand reeds 2-0. De defensieve tactiek van de gasten uit Veelerveen kon dus gelijk de ijskast in en een monsterscore als voor de winterstop (0-10 red.) leek in de maak. Sellingen had geen kind aan de tegenstander en met veel beweging en snelheid in de ploeg speelden zij hen helemaal zoek. In de negentiende minuut resulteerde dit in de derde treffer via Baruch Venema, die een gestopt schot van Veerbeek alsnog binnen kon schieten. Een paar minuten daarna was het Ben Bos die met zijn linkerbeen snoeihard de 4-0 tegen de touwen schoot en hier bleef het in de eerste helft ook bij.

Eentonig
Ook in de tweede helft heerste de thuisploeg en ging het op zoek naar meer treffers. De wedstrijd werd een beetje plichtmatig en eentonig, wat het voor het publiek minder interessant maakte. Toch konden zij nog drie keer juichen. In de 56e minuut was het Gerard Potze die de bal achter de twijfelende keeper kopte en vijf minuten zorgde Erik Jan Veerbeek met zijn tweede van de middag voor de 6-0. Het slotakkoord was voor Jasper Abeln, die zijn invalbeurt bekroonde met de zevende Sellinger treffer.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Rick Jan Molanus redt punt voor SPW

Zondagmiddag ging SPW op bezoek in Finsterwolde bij BNC. Deze ploeg doet het erg ...

Borger onderuit in Bovensmilde

Op bezoek bij vierdeklasser BSVV heeft Borger een 3-2 oefennederlaag geleden. De ploeg van ...

Pekelder Boys krijgt een nieuwe kans

Het is Pekelder Boys niet gelukt om de 3-0 nederlaag, die het vorig weekend ...