Geen revanche voor Ter Apel ’96 tegen EMMS

FC Ter Apel ’96 heeft geen revanche kunnen nemen voor de 7-1 nederlaag van een week eerder tegen SVV ’04. In eigen werd er namelijk met 0-3 verloren van EMMS.

Communicatiefout

De ploeg uit Slagharen kwam al vroeg op voorsprong deze middag. Na een communicatiefout tussen laatste man Mike Mensen en keeper Rudie Bergman wist Jord Anbergen te profiteren: 0-1. Ter Apel speelde erg slordig voor de rust en kreeg ook geen noemenswaardige kansen.

Van ver

In de tweede helft verdubbelde Anbergen de score, nadat EMMS besloot door te spelen terwijl een Ter Apeler met een blessure op de grond lag. En nadat de gasten eerst nog de lat raakten, schoot Maurice Kosse het duel in het slot. Hij kreeg de bal zomaar in voeten van Bergman en de bal vanaf 45 meter over de doelman.