Musselkanaal fors onderuit tegen SVV ’04

Het blijft behelpen dit seizoen voor Musselkanaal. Na vier competitiewedstrijden staan de groenhemden namelijk eenzaam onderaan in de derde klasse C. Gistermiddag verloor de ploeg van Albert Kamps in eigen huis met 1-5 van SVV ’04, dit na een dramatische start van het duel.

Yordi van der Laan trof doel… (foto: archief)

Vroeg beslist

Binnen vijf minuten stond de thuisploeg namelijk al met 0-2 achter, door doelpunten van Bart Moes. In de zevende minuut zorgde Musselkanaal voor de aansluitingstreffer via Yordi van der Laan en leek een goed resultaat nog mogelijk. Echter stond het even later ook alweer 1-3 door een penalty en daarmee was de wedstrijd al vroeg beslist.

Vele uitgespeelde kansen

Musselkanaal wist het de Schoonebekers niet meer moeilijk te maken en moest zelf alle zeilen bijzetten om het gevaar Harmen Stuiver te beteugelen. In de tweede helft liepen de gasten nog uit naar 1-5, waarmee de Musselkanaalsters nog goed weg kwamen gezien de vele uitgespeelde kansen die niet werden benut.