Ongelukkig SETA met lege handen tegen Mussel

In de Kanaalstreek-derby tegen SV Mussel moest SETA-trainer Kral puzzelen. Zelf mocht hij door een schorsing niet in actie komen en ook aanvoerder Westerhof ontbrak. Door het aanpassen van het elftal ontstond er een team dat onwennig speelde. In de loop van de wedstrijd ging het beter lopen bij de Musselkanaalsters, maar een resultaat leverde het niet op: 2-4.

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Foto’s: Harold Woortman

Status quo

Na een kwartier spelen kwamen de bezoekers op voorsprong. Lars Hemmes versloeg zijn directe tegenstander in een duel en tikte de bal over de lijn. Hierna ontstond een status quo: SETA kon niet en Mussel hoefde niet zo nodig. Na een half uur veranderde dit, toen SETA uit haar schulp kroop. Uit één van de aanvallen ontstond ook de gelijkmaker: Dylan de Wit mocht vanaf de strafschopstip scoren.

Makkelijker vinden

In het tweede bedrijf kwam SETA als beste ploeg uit de kleedkamer. De blauw-witten wisten elkaar makkelijker te vinden en het doel van Mussel werd bestookt. Zuur was het dan ook dat de eerste mogelijkheid voor de bezoekers direct raak was: René Brinks schoot van circa twintig meter raak voor de 1-2.

Buitenkansje

SETA dacht hierna meerdere keren aan de gelijkmaker, maar onder meer door vermeend buitenspel ging dat niet door. Mussel werd gesteund door de voorsprong en loerde op kansjes. Uit één van die moment kende scheidsrechter Silvester een strafschop toe. Het buitenkansje werd benut door de ervaren Brinks: 1-3.

Slotoffensief

De thuisploeg zette hierna nog één keer alles op alles voor een resultaat. Na een intikker van Demion de Haan leek de kans hierop met de minuut te groeien, maar toen een handvol kansen niet werd benut, was het Lars Hemmes die met zijn tweede van de middag de punten veiligstelde voor de rood-blauwen.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gieten wint ruim van VAKO

Gieten won ook het tweede bekerduel met ruime cijfers, dit keer van VAKO.

Terug in de tijd: TEVV zet Roden eenvoudig opzij

TEVV zette met de 4-1 overwinning op Roden een goede eerste stap in de ...

SJS boekt belangrijke zege op Westerlee

Waar afgelopen weekend de meeste voetbalwedstrijden werden afgelast, werd er aan de Julianastraat wel ...