Titan in tweede helft ruim langs DSC ’65

Titan boekte zondag de derde overwinning op rij. De rood-witten namen pas in de tweede helft afstand van de gasten uit Dalerveen, maar wonnen uiteindelijk ruim: 6-2.

Individuele actie

Beide ploegen stonden nog niet eerder tegenover elkaar en qua uitslagen had DSC’65 het goed gedaan. In de eerste helft was het voetbal slordig. Er was een individuele actie van Jos Smidt voor nodig om de score te openen. Smidt passeerde zijn tegenstander en haalde vervolgens doeltreffend uit. Het spel werd ook na de 1-0 niet beter op waardoor DSC’65 terug kon komen in de wedstrijd. Jasper Hoving wist in twee instanties de bal in het Titan doel te werken waardoor er met een 1-1 stand werd gerust.

Snel beslist

Titan schoot uit de startblokken de tweede helft en besliste de wedstrijd binnen vijf minuten door doelpunten van Jos Smidt, Harm-Jan Moesker en andermaal Jos Smidt. Daarmee was de wedstrijd vroeg in de tweede helft beslist en dat kwam het niveau niet ten goede. Titan vergrootte nog wel de voorsprong. Rick Hendriks snelde zijn tegenstander voorbij en zijn voorzet op Harm-Jan Moesker was op maat, die zijn tweede van de middag maakte.

Tweede plaats

Vervolgens werd het ook nog 6-1. Rick Hendriks verschalkte de keeper na een steekpass van Tim Kollmer. DSC’65 deed uiteindelijk nog wat terug via Yannick de Zoete maar dat was slechts voor de statistieken. Titan staat met tien punten uit vier wedstrijden op de tweede plaats. Volgende week treedt Titan thuis aan tegen Schoonebeek.