Sellingen incasseert half dozijn

Na een uitstekende start van het seizoen lijkt Sellingen in een mindere fase te zitten. Waar de eerste drie wedstrijden nog in winst werden omgezet, leden de zwart-gelen tegen Heiligerlee hun tweede nederlaag op rij. En het was een forse, want de formatie van Fokke de Jonge moest zes treffers incasseren: 6-1.

Terug in de wedstrijd

Na twintig minuten moest doelman Klamer voor het eerst capituleren. Kort voordat Gert Reininga de score opende had de goalie een goede redding in petto, maar nu was hij kansloos. Na de tegentreffer liet Heiligerlee de teugels iets vieren, waardoor Sellingen terug kon komen in de wedstrijd. Voor de thee leverde dit nog geen succes op, maar kort na rust was het raak via Ian de Vrieze: 1-1.

Geflatteerd

Bij een 2-1 stand kreeg Rico Boerma nog een grote kans op een volgende zwart-gele treffer, maar zijn inzet verdween over het doel. Toen Reininga de derde voorde thuisploeg maakte, was het verzet gebroken en liep Heiligerlee verder uit. Het resultaat was een geflatteerde 6-1: twee goals werden in de absolute slotfase van het duel gemaakt.