Mussel biedt koploper Angelslo goed partij

Mussel kreeg koploper SC Angelslo op bezoek. Na een tumultueuze eerste helft hoopten de roodhemden op een puntje, maar het mocht niet zo zijn. Belangrijker is dat de blessure van Dennis Huitsing, die met de ambulance afgevoerd werd, mee lijkt te vallen. 

Pechvogel Dennis Huitsing… (foto: archief FCK)

Per ambulance

De wedstrijd ging voor rust gelijk op. Er waren mogelijkheden aan beide kanten, maar grote kansen bleven uit. Na ruim een half uur spelen was het schrikken voor iedereen toen Dennis Huitsing verkeerd terecht kwam en uiteindelijk per ambulance afgevoerd werd. Gelukkig lijkt zijn nekletsel mee te vallen.

Tweede gele kaart

Dit oponthoud zorgde ervoor dat de wedstrijd een half uur stil kwam te liggen, waarna er nog twaalf minuten gespeeld moesten worden. Robert Boels ontving hierin zijn tweede gele kaart en dus speelden de Musselkers na rust met tien man.

Erg lastig

Na de rust kwamen de Emmenaren binnen vijf minuten op 0-2 en werd het dus erg lastig voor Mussel, dat ook al met een man minder speelde. Na een uur spelen kwamen zij nog wel terug tot 1-2, door een voorzet van Wim Wubs die ietwat gelukkig in het doel belandde. De thuisploeg bleef tot de laatste minuut strijden voor een gelijkspel, maar het mocht niet zo zijn.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Negental Gasselternijveen wint van Smilde ’94

Een bizarre ontknoping in de wedstrijd tussen Gasselternijveen en Smilde '94, waar de thuisploeg ...

Overzicht zondag 5e klasse D: Buinerveen blijft foutloos, winst voor GKC

Het gaat uitstekend met Buinerveen, dat alweer de vijfde zege op rij boekte. Ook ...

HOC geeft voorsprong weg tegen DOS ’63

HOC heeft gistermiddag een steek laten vallen in de top van de vijfde klasse ...