Overzicht zaterdag 5e klasse F: Meeden haalt verwoestend uit, ook SETA kan CEC niet stoppen

Meeden haalde flink uit, CEC blijft foutloos in 5F.

Foto Harold Woortman, CEC won ook zijn vijfde wedstrijd van het seizoen, SETA werd met 1-5 verslagen.

Meeden – Oldambtster Boys: 10-0

Meeden heeft tegen Oldambtster Boys de dubbele cijfers weten te halen. De thuisploeg leidde bij rust al met 9-0, maar verzuimde na rust om naar een gigantische overwinning uit te lopen. Jay van Weerden was de gevierde man, hij scoorde maar liefst zeven keer. Bovendien miste de aanvaller ook nog een strafschop in de tweede helft. Mark Slim, Martijn Niemeijer en Sjoerd van der Veen maakten het tiental treffers vol. Sander Boog (Meeden) en Raymon Stuivenberg (Oldambtster Boys) kregen beiden nog rood.

SETA – CEC: 1-5

Samen met Bargeres lijkt CEC dit seizoen de voornaamste titelkandidaat te zijn in de zaterdag vijfde klasse F. Beide ploegen wisten hun eerste vijf wedstrijden te winnen en hebben daardoor een gat van zes punten naar de concurrentie. Ook SETA was niet opgewassen tegen de ploeg uit Bargercompascuum en werd met 1-5 verslagen. Sander de Graaf opende de score voor de bezoekers, waarna SETA via clubtopscorer Jos de Boer weer op gelijke hoogte kwam. Mike Grummel scoorde vervolgens de 1-2, waarna CEC in de tweede helft de wedstrijd besliste via Maurice Kampman, Dani Jansen en een eigen doelpunt van SETA.

Foto’s Harold Woortman: SETA – CEC

BATO – Westerlee: 6-0

BATO kende in eigen huis weinig moeite met Westerlee. De Winschoters hadden halverwege de eerste helft al een comfortabele voorsprong te pakken via Roy Zweep, Luischandro Ahmed en Ramon Veen. Na rust werd de score verder opgevoerd door Zweep, Dylan Adam en Veen.

Wagenborger Boys – Damacota: 0-3

Damacota boekte een degelijke 0-3 overwinning op Wagenborger Boys en klom daardoor naar de derde plaats op de ranglijst. Aaron Meijerhof was de grote man aan de kant van de bezoekers, hij maakte een hattrick.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FC Ter Apel niet bij de les tegen Sleen

FC Ter Apel ’96 heeft de goede start van de competitie helaas geen goed ...

Gasselternijveen wint opnieuw van Sleen en heeft plek drie stevig in handen

Gasselternijveen deed uitstekende zaken met de overwinning op Sleen en staat er goed voor ...

Gieten weet ook wat winnen in 2016 is

Gieten heeft in een spannende wedstrijd vanmiddag in eigen huis met 3-2 van Protos ...