Titan heeft ook de thuiswedstrijd tegen Weiteveense Boys gewonnen. Na de 0-2 overwinning afgelopen donderdag in de uitwedstrijd werd nu thuis een 3-0 overwinning geboekt.

Twee keer paal

Titan begon goed aan de wedstrijd maar bracht dit niet direct tot uiting in de score. Een corner van Remco Moorman werd door Harm-Jan Moesker ingekopt maar zijn inzet raakte de paal. Even later was het weer Moesker die de paal raakte. Een goed schot met zijn chocoladebeen belande weer op het houtwerk. Na een half uur spelen kwam Titan toch op voorsprong. Harm-Jan Moesker bereikte Marko Mihalj, hij behield het overzicht en bediende Kevin Faber die heel beheerst afrondde: 1-0.

Twee keer Mihalj

De tweede helft begon rommelig waardoor de 2-0 pas viel in de 70e minuut. Een goede steekpass van de ingevallen Jos Smidt bracht Marko Mihalj in stelling en hij wist wel raad met zo’n kans en verdubbelde de score. Weiteveense Boys kreeg nog een dot van eens kans om de marge terug te brengen naar één maar Remon Poede bracht in een-tegen-een duel redding. Diezelfde Poede leidde zelf de 3-0 in. Met een geweldige uittrap stuurde hij Moesker weg, hij legde de bal breed op Marko Mihalj die zijn tweede van de middag kon maken. Weiteveense Boys raakte vlak voor tijd nog de lat maar aan de stand werd niets meer veranderd.

Tags:

  • Toon reacties (0)

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

VKW brengt Valthermond de eerste nederlaag toe

Onder applaus verlieten de VKW spelers het veld. De koploper was zojuist met 2-1 ...

SV Mussel wint wel van Westerlee

SV Mussel heeft een teleurstellend bekertoernooi op een goede manier afgesloten. Op de eigen ...

Gasselternijveen en Buinen halen in

Als gevolg van slechte weersomstandigheden werden eerder in het seizoen talloze wedstrijden afgelast. Nu, ...