Titan trad donderdagavond in Dalerveen aan tegen DSC’65 met een aantal mutaties in het elftal. De gasten begonnen gedreven, kwamen op achterstand maar wisten dit uiteindelijk recht te zetten waardoor de roodwitten profiteren van puntverlies van WKE’16.

Gelijke hoogte

Geert Aalderink kon niet beschikken over zijn volledige selectie waardoor er enkele wijziging plaatsvonden in het elftal. Desondanks begonnen de gasten fanatiek, maar grote kansen bleven uit. DSC’65 creëerde ook geen kansen maar kwam wel op voorsprong. Een bekeken schuiver langs de muur leverde na een ruim kwartier de voorsprong op. Hierna nam Titan het iniatief meer in handen. Marko Mihalj bracht Titan nog voor de rust op gelijke hoogte door een voorzet van Remco Moorman binnen te koppen.

Uitblinker Poede

Na de rust ging Titan op zoek naar de voorsprong en die kwam er na een kwartier spelen in de tweede helft. Rick Hendriks wist Harm-Jan Moesker te bedienen en zijn kopbal was niet hard, maar wel akelig zuiver: 1-2. In het vervolg van de wedstrijd ging het beide kanten op. DSC’65 ging risico nemen en kreeg ook kansen maar stuitte op de wederom goed keepende Remon Poede. Titan daarentegen kreeg ook goede mogelijkheden maar Rick Hendriks en Marko Mihalj hielden het spannend. Uiteindelijk bleef het bij 1-2 waardoor Titan profiteerde van het gelijkspel van WKE’16 bij Bargeres.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

TEVV loopt periode mis na gelijkspel tegen Germanicus

Het zou voor TEVV een mooie beloning zijn geweest: de eerste periodetitel na een ...

Musselkanaal verliest duel met twee gezichten

Musselkanaal blijft in zwaar weer verkeren in de derde klasse C. Door een nederlaag ...