Na het knappe gelijkspel tegen Noordwolde was Onstwedder Boys zaterdagmiddag tegen Aduard niet bij de les. Na een 1-4 ruststand werd het uiteindelijk 2-5. Door dit resultaat staat de ploeg van Richard Streuding op de twaalfde plek, één punt achter DVC en Stadspark.

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

foto’s: Jolanda Freitag

Intikker

Bij Onstwedder Boys ontbrak goalgetter Gerko Scheper, die tegen Noordwolde zijn neus brak. Zonder Scheper kwamen de Boys al na tien minuten op achterstand: Rein Koudstaal ging bij een voorzet van Guido Weening in de fout, met de openingstreffer tot gevolg. Na een eerdere kans te hebben gemist, kwam Onstwedder Boys halverwege het eerste bedrijf wel op gelijke hoogte. Clubtopscorer Harm Visser bracht beide ploegen met een intikker op gelijke hoogte.

Verschil gemaakt

Onstwedder Boys kon niet doordrukken. Sterker, nog voor de rust gooide Aduard 2000 de wedstrijd in het slot. Bij de treffer van Michel Haaksema ging Koudstaal opnieuw niet vrijuit. De schade voor de thee werd echter nog groter door twee treffers van Guido Weening: 1-4 halverwege.

Wel kansen

Na de thee kreeg Rutgert Tipker een mooie kans op een treffer, maar oog in oog met doelman Cruiming werd gemist. In de tweede helft creëerden de oranjehemden meer kansen dan de bezoekers, maar pas in de slotfase wist Jelle de Vries de bal vanaf de rand van het strafschopgebied tegen de touwen te jagen. En dat was nadat Leon Smits de vijfde voor Aduard had gemaakt. Al met al een teleurstellende middag voor de ploeg van Richard Streuding.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

HOC doet goede zaken tegen Buinen

Het was David tegen Goliath, afgelopen zondag op sportpark ‘Harm Kuiper’ in Odoorn. Thuisclub ...

Sellingen sleept punt uit het vuur tegen Heiligerlee

Sellingen keek tegen een 0-2 achterstand aan, maar wist deze in de laatste tien ...