Terwijl de gedachten van velen wellicht al bij de kraker tegen WKE ’16 van aanstaande zondag waren, heeft Titan geen misstap gemaakt in de strijd om het kampioenschap. DVC’59 werd in Nieuw-Dordrecht eenvoudig aan de kant gezet, eindstand: 1-6.

Belangrijke wedstrijd

Titan liet direct zien het belang van de wedstrijd te kennen en nam vroeg de leiding. Waar Harm-Jan Moesker een kopbal nog tot corner verwerkt zag worden, liet Marko Mihalj wel het netje bollen. Moesker maakte even later wel de 0-2 door knap weg te draaien bij zijn tegenstander en onberispelijk binnen te schieten. Remon Poede voorkwam dat DVC ’59 terugkwam in de wedstrijd. Aan de andere kant wist Thijs Over de wedstrijd nog voor rust te beslissen door een teruggetrokken bal van Mihalj tot doelpunt te promoveren.

Half dozijn

Direct na de rust wist Rick Hendriks het verschil op vier te brengen door slecht uitverdedigen genadeloos af te straffen. Marko Mihalj maakt even daarna de vijfde door de bal hard in de bovenhoek te plaatsen. Het wachten was op meer doelpunten maar de teller stokte bij zes voor de rood-witten. Jongeling Tom Rengers viel goed in en wist zichzelf te belonen met een doelpunt. DVC ’59 wist de eer nog te redden via een indirecte vrije trap van Marcel Jansen. Titan liet het in het restant van de wedstrijd na om het verschil verder uit te breiden maar lijkt klaar voor de topper aanstaande zondag, dan komt koploper WKE’16 op bezoek in Nieuw-Weerdinge.