In een ontmoeting die nooit een wedstrijd werd, heeft HOC geen spaan heel gelaten van Weiteveense Boys. Op bezoek bij de nummer laatst werd er namelijk met 0-9 gewonnen, waarmee plaats vier op de ranglijst een feit is en de nacompetitie hen bijna niet meer kan ontgaan. 

Snelle voorsprong

Er stond voor beide ploegen veel op het spel deze middag. De thuisploeg die degradatie wil voorkomen en HOC dat nog kans maakt op de nacompetitie. Weiteveense Boys begon aardig aan het duel en liet zien voor haar laatste kans te willen vechten, maar toch was het HOC dat de score opende. Na zeven minuten kopte Milenco Dol raak op aangeven van Sander Zikken.

Uit het boekje

Direct vanaf de aftrap maakte Dol ook zijn tweede van de middag en dit was de doodsteek voor de thuisploeg. Doelman Nieborg moest nog wel twee keer handelend optreden, maar verder dan dat kwamen de mannen uit Weiteveen niet. Ondanks een matige fase pakten de gasten het vlak voor rust weer op en kwamen zij, na een aanval uit het boekje, via Paul Kamphuis op 3-0.

Rijp voor de slacht

Sander Zikken bepaalde nog voor rust de stand op 0-4 en Weiteveense Boys was rijp voor de slacht.  Dit bleek na rust ook wel, want HOC had een nog groter overwicht. Met drie doelpunten bracht Zikken zijn totaal in deze wedstrijd op vier en door nog twee treffers van Hans de Poel werd de eindstand op 0-9 bepaald.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Valthermond ook te sterk voor Helpman

Opnieuw een zege voor Valthermond, dat volgende week beslag kan leggen op de eerste ...

Gieterveen met goed gevoel richting competitie

Gieterveen heeft net op tijd een goed gevoel kunnen overhouden voor de start van ...