NWVV speelt gelijk bij Angelslo

NWVV speelde op bezoek bij Angelslo met 1-1 gelijk.

NWVV heeft op bezoek bij SC Angelslo met 1-1 gelijkgespeeld. Een goed resultaat voor de Nieuw-Weerdingers tegen de 4e klasser, die de vorige bekerwedstrijd tegen Glimmen nog met 6-1 verloren.

Zowel Angelslo als NWVV kon zich niet meer plaatsen voor de volgende ronde, omdat beide teams van Glimmen hadden verloren. Tegenstander Angelslo, dat vorig seizoen promoveerde naar de 4e klasse, was dan op voorhand ook opnieuw een pittige tegenstander voor NWVV.

Behoorlijke wedstrijd

De bezoekers begonnen echter heel aardig en speelden ook een behoorlijke wedstrijd. Na een klein half uur spelen kwam NWVV op voorsprong via Milan Duursma, die zeer alert was en de bal simpel kon binnentikken. De gasten kregen kansen om verder uit te lopen, maar Angelslo-doelman Jarno Brands voorkwam erger leed voor de thuisploeg.

Na rust had Angelslo wel het betere van het spel en kwam NWVV onder druk te staan. Het duurde een tijdje voordat er gescoord werd, maar in de 70e minuut kwamen de gastheren op gelijke hoogte. Sander Nijstad schoot de bal onberispelijk binnen. Na de gelijkmaker kwamen er voor beide teams nog kansen, maar gescoord werd er niet meer.