Mussel wint bij NWVV

Goede start voor Mussel, dat opnieuw wist te winnen.

Mussel is de competitie uitstekend gestart, want ook de tweede wedstrijd tegen NWVV werd gewonnen. In Nieuw-Weerdinge zegevierde het met 0-2 en mag het zich voorlopig gedeeld koploper noemen van de 5e klasse F.

Mussel had de overwinning vooral te danken aan een sterke eerste helft, waarin men ook trefzeker was. Met name via spelhervattingen waren de bezoekers gevaarlijk. Dat leverde ook twee doelpunten op, die op naam kwamen van Wim Wubs en Len Groenewold. NWVV kreeg via Ollie Uitenwerf vlak voor rust nog een grote kans, maar benutte deze niet.

Kansen

Met een 0-2 ruststand moest de thuisploeg in de achtervolging en daar werd alles aan gedaan. Het bracht na rust Erwin van der Weide en Martijn Klompmakers en dat kwam het spel ten goede. NWVV was de betere ploeg in die tweede helft en creëerde diverse grote kansen. Mussel-doelman Rene Folkers hield zijn doel echter schoon, waardoor de 0-2 ruststand ook als eindstand op het scorebord bleef staan.