Buinerveen lijdt nipte nederlaag tegen Zwartemeerse Boys

Buinerveen verloor nipt van Zwartemeerse Boys.

Buinerveen heeft de thuiswedstrijd tegen Zwartemeerse Boys met 2-3 verloren. Bij rust stonden beide ploegen op 1-1, waarna de Boys uit Zwartemeer uitliepen naar een 1-3 voorsprong. In de slotfase werd het nog even spannend, maar verder dan 2-3 kwam Buinerveen niet.

Buinerveen was de competitie goed gestart met een 5-1 overwinning op Roswinkel, maar ook Zwartemeerste Boys won de eerste wedstrijd met 6-1 van de Treffer’16. De vraag was dan ook wel team na twee wedstrijden nog de volle buit zou hebben. De gasten uit Zwartemeer openden na een half uur spelen de score via Jeffrey Mulderij. Voor rust kon de thuisploeg nog wat terug doen, het was Robbert Mensinga die beide teams weer op gelijke hoogte bracht.

Beslissing

Na een uur spelen kwamen de bezoekers opnieuw op voorsprong, Daimy Te Velde was de doelpuntenmaker. Tien minuten voor tijd leek de beslissing te vallen toen Robbin Harms voor de 1-3 zorgde. Enkele minuten later was het Branco Boer, die toch nog voor een spannende slotfase zorgde. Tot een gelijkmaker kwam Buinerveen echter niet meer.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Bekeravontuur TEVV ten einde

TEVV heeft de drie bekerwedstrijden in aanloop naar de competitie afgerond. Geconcludeerd kan worden ...

Buinen wint eenvoudig van SVBC

Buinen won met met ruime cijfers van SVBC en blijft druk houden op koploper ...

EEC en HOC gelijk op

De Kanaalstreek-derby tussen EEC en HOC was er één met grote belangen. Beide teams ...