Bareveld kende een vervelende middag tegen Sellingen met een 0-5 nederlaag en twee rode kaarten.

Sellingen heeft op bezoek bij Bareveld hard uitgehaald. De Sellingers overklasten de thuisploeg volledig toen de eerste goal eenmaal binnenviel. De gasten waren heer en meester en liepen onder aanvoering van Mark Haverkamp uit naar een riante 0-5 overwinning. De thuisploeg droop met 9 man van het veld af, omdat het in de slotminuten ook nog eens twee rode kaarten kreeg voorgeschoteld.

Sellingen kende al een prima start van de competitie en had nog niet verloren en was ook zondag de bovenliggende partij. Na ruim twintig minuten spelen was het dan ook raak voor de Sellingers. Spits Corne Prins schoot zijn ploeg op een 0-1 voorsprong.

Haverkamp

Vanaf dat moment was het voornamelijk Sellingen dat de klok sloeg en dan met name Haverkamp. Die maakte er na een half uur spelen 0-2 van, wat tevens de ruststand was. Vijf minuten na rust was het opnieuw de middenvelder die doel trof: 0-3. Tien minuten later complementeerde Haverkamp zelfs zijn hattrick en was de wedstrijd definitief gespeeld.

Rode kaarten

In de absolute slotminuten kreeg de wedstrijd voor Bareveld nog een vervelend staartje. Eerst kreeg Herman Ludolphie rood voor een doorgebroken speler, waarna Chris Bijl ook nog werd weggestuurd met rood wegens commentaar op de leiding. De gegeven vrije trap werd ook nog eens snoeihard binnengeschoten door Machiel Buining waardoor het leed voor Bareveld nog verder werd vergroot: 0-5.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Ongekend zwak Musselkanaal afgedroogd door Sleen

Na de fraaie zege op CEC leek het vertrouwen bij Musselkanaal weer helemaal terug. ...

Terug in de tijd: Gasselternijveen in laatste seconde voorbij IJhorst

Gasselternijveen sloeg in de allerlaatste seconden van de wedstrijd toe en plaatste zich voor ...