Sellingen laat geen spaan heel van PJC

Sellingen won met ruime cijfers van PJC en is nog steeds ongeslagen.

Sellingen heeft in de thuiswedstrijd tegen het laag geklasseerde PJC hard uitgehaald. De bezoekers werden niet gespaard en kregen een flink pak op de broek: 6-0.

Sellingen verkeerde de laatste weken al in een blakende vorm en etaleerde dit zondag ook weer tegen PJC. Toch was het bij rust slechts 1-0 door een doelpunt van topschutter Rik Bos. Na de pauze gingen de registers echter volledig open en vielen de goals als rijpe appelen. Ian de Vrieze maakte er in de tweede helft al snel 2-0 van, waarna Corné Prins het duel een dikke twintig minuten voor tijd in het slot gooide: 3-0.

Doelsaldo

In het laatste kwartier van de wedstrijd vijzelde Sellingen het doelsaldo nog wat verder op. De Vrieze met zijn tweede treffer van de middag betekende de 4-0, waarna Haverkamp en ook Bos met zijn tweede van de middag de eindstand op 6-0 bepaalden. Sellingen blijft door de zege in het spoor van koploper Wedde.