Gasselternijveen maakt gehakt van hekkensluiter Amboina

Gasselternijveen had geen enkele moeite met Amboina en verpulverde de Assenaren.

Gasselternijveen heeft hekkensluiter Amboina op een flink pak slaag getrakteerd. In Assen werd het maar liefst 1-8 voor de gasten, die daarmee SPW en Bareveld in ieder geval een dienst bewezen. Bij rust stond het slechts 1-2, maar na rust gingen alle registers open en liep Gasselternijveen simpel uit naar een monsterscore.

Artor Polloshka bracht Nieveen al vroeg in de wedstrijd op voorsprong, waarna Andi Polloshka er 0-2 van maakte. Voor de pauze kon Amboina nog wat terug doen, maar al snel na rust werd het 1-3. Toen de 1-4 van Artor Polloshka binnen viel was het wel gebeurd met het verzet van de Assenaren. Die lieten zich gewillig naar de slachtbank leidden, waarbij ook topschutter Wessel Koomans nog twee goaltjes mocht meepikken.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Richard Wiggers schiet HOC langs Sweel

HOC blijft het verrassend goed doen in de vierde klasse D. De promovendus won ...

Onstwedder Boys als koploper de winterstop in na zege op SVBO

Onstwedder Boys sloot de eerste seizoenshelft af met een degelijke zege op SVBO.

Pekelder Boys onnodig onderuit tegen Engelbert

Het is de laatste weken stuivertje wisselen in de 4e klasse C. Het gat ...