Overzicht zondag 4e klasse D: Doek valt voor Buinerveen, Buinen wint van KSC

Buinerveen keert volgend seizoen weer terug in de zondag vijfde klasse. Buinen gaat de nacompetitie in.

Foto Andries Middelbos, Buinen wist KSC te verslaan.

Wijster – Buinerveen: 3-2

Buinerveen keert na een seizoen weer terug in de zondag vijfde klasse. De hekkensluiter van de zondag vierde klasse D had nog een kans om de nacompetitie te halen, maar moest daarvoor wel winnen van Wijster. Dat lukte de ploeg van Willy Kral echter niet, want Wijster bleek met 3-2 te sterk. Daardoor eindigde, ondanks dat concurrenten DSC ’65 en DVC ’59 ook verloren, Buinerveen op de laatste plaats en werd degradatie een feit.

KSC – Buinen: 1-3

Buinen kan met een goed gevoel de nacompetitie in voor promotie. De Buunerberen sloten de competitie af met een 1-3 overwinning op KSC. De ploeg uit Schoonoord kwam nog wel op een 1-0 voorsprong via Jelger Schepers, maar Buinen kwam voor rust langszij via Bram Komduur. Marc Haandrikman en Thorsten Leeuw bezorgen Buinen na de pauze de zege.

Foto’s Andries Middelbos: KSC – Buinen

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Forse nederlaag voor Borger tegen Hardenberg ’85

Borger heeft in het duel met Hardenberg ’85 geen resultaat weten te behalen.  In ...

Borger kansloos tegen Zuidhorn

Een vroege treffer, dat was hetgeen Borger nodig had in de wedstrijd tegen Zuidhorn. ...