SETA neemt drie punten mee uit Assen

SETA moest nog even billenknijpen, maar nam uiteindelijk wel de drie punten mee uit Assen.

SETA heeft na drie nederlagen op rij weer eens gewonnen. In een doelpuntrijk duel versloeg het uiteindelijk FC Assen met 3-4.

SETA begon goed aan het duel en had na vijf minuten al een doelpunt te pakken. Oghuzan Altun maakte de 0-1 namens de gasten, die na een kwartier spelen de gelijkmaker moesten incasseren. Ondanks de tegenslag pakten de bezoekers het direct weer goed op. In de 37e minuut leidde dat tot de 1-2 voorsprong via opnieuw Altun. Een minuut later is het zelfs al 1-3 via Basim Mahmood en lijkt SETA op rozen te zitten.

Spanning

Helemaal nadat het direct na rust ook nog eens 1-4 werd, waarbij Mahmood zijn tweede van de middag maakte. In de 70e minuut van de wedstrijd weet FC Assen wat terug te doen: 2-4. Drie minuten later was de spanning helemaal terug in de wedstrijd, want de Assenaren wisten er 3-4 van te maken. Er volgden nog kansen over en weer, maar SETA wist uiteindelijk de overwinning uit het vuur te slepen.