Zuur verlies voor JVV tegen Valther Boys

JVV leek nog een punt over te houden aan de confrontatie met Valther Boys, maar ging diep in blessuretijd nog onderuit.

JVV is op de valreep onderuit gegaan bij Valther Boys. Na de eerste helft stonden de gasten op een 1-2 voorsprong, maar vlak voor tijd was de score omgedraaid en stond het 3-2. JVV kwam vlak voor tijd alsnog op 3-3, maar moest diep in blessuretijd nog een tegentreffer slikken.

JVV startte een stuk feller en was veel gretiger dan Valther Boys. Het leverde kansen op en na 16 minuten spelen was het raak via Roy Veen: 0-1. Vijf minuten later stonden beide elftallen alweer op gelijke hoogte. Ward Hermans schoot een afgeslagen bal binnen. Een aantal minuten later had JVV echter alweer de voorsprong te pakken. Uit een vermeende buitenspelsituatie scoorde Veen de 1-2, wat ook de ruststand was.

Blessuretijd

In de tweede helft een wat ander spelbeeld, waarbij de thuisploeg een stuk gretiger was. Het was dan ook al snel raak voor Valther Boys dat scoorde in de persoon van Tommy Rijswijk: 2-2. JVV had het lastig om er uit te komen, maar doelpunten bleven uit.

Pas vijf minuten voor tijd werd er weer gescoord en het waren de gastheren die op een 3-2 voorsprong kwamen via Rick-Jan de Vries. Wedstrijd gespeeld zo leek het, maar met een afstandsschot zorgde Lars Kamies vlak voor tijd voor de 3-3. Maar dat bleek niet het slotstuk te zijn, want diep in blessuretijd schoot Rijswijk Valther Boys naar een 4-3 zege en bleef JVV gedesillusioneerd achter.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Borger verslaat in extremis koploper WVV

Borger won in de dying seconds van koploper WVV en is weer volop in ...

Buinerveen boekt knappe overwinning op Siddeburen

Buinerveen draaide een 0-2 achterstand tegen Siddeburen om in een 5-3 overwinning.

Alteveer verlaat laatste plaats na winst op Harkstede

Door een 0-2 overwinning op Harkstede heeft Alteveer de laatste plaats overgedragen aan Pekelder ...