HOC wint periodetitel na ruime zege op PJC

De 5-0 zege op PJC leverde HOC de eerste periodetitel op.

HOC heeft in de zondag 4e klasse D beslag gelegd op de eerste periodetitel. Op het sportpark Harm Kuiper was het veel te sterk voor het laag geklasseerde PJC. HOC won uiteindelijk met 5-0 en dat was meer dan voldoende om de periode te pakken.

Koploper HOC wist dat het bij een overwinning zeker was van de eerste periode. De Hunso Oring Combinatie liet er in de beginfase dan ook geen gras over groeien. Na zeven minuten spelen werd de score al geopend door wie anders dan clubtopscoorder Jelle Siekman: 1-0. Na iets meer dan een kwartier spelen maakte de thuisploeg ook al de 2-0 via Mark van Bergen. Dit was tevens de ruststand.

Na ruim een uur spelen was de wedstrijd definitief gespeeld. Siekman had met zijn tweede middag de 3-0 op het scorebord gebracht. Een aantal minuten later vergrootte Gertjan Spijker de voorsprong naar 4-0. Paul Kamphuis gaf de zege in de laatste minuten van de wedstrijd nog meer glans: 5-0. Dat was meer dan genoeg om de periodetitel veilig te stellen. Concurrent Wedde morste ook nog eens punten tegen Gieterveen, waardoor HOC nu alleen koploper is in 4D.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Valthermond verliest topper tegen GVAV

Valthermond verloor de topper tegen GVAV-Rapiditas en moet in de resterende wedstrijden in de ...

Titan pakt koppositie na gelukkige overwinning op Gasselternijveen

Titan is de nieuwe koploper in de zondag vierde klasse D. Dankzij een dubieuze ...

Buinerveen heeft de smaak te pakken

Na maanden van wachten won Buinerveen vorige week met ruime cijfers van Kanaalstreek-genoot GKC. ...