Titan maakt gehakt van VIOS

Titan werkte zondag aan het doelsaldo tegen VIOS.

Na het verlies tegen HODO heeft Titan zich op bezoek bij VIOS Oosterhesselen weten te herpakken. Titan nam vroeg in de wedstrijd de leiding en gaf deze niet meer uit handen. Een 0-2 ruststand werd in de tweede helft uitgebouwd tot een klinkende 0-8 overwinning.

Titan begon goed aan de wedstrijd en kwam snel op voorsprong via Jos Smidt, die het eindstation was van een mooie aanval. Ook de 0-2 was een vlot lopende aanval. Een dieptepass van Peter van Elten kwam terecht bij Smidt en dit keer waren de rollen omgedraaid en was Smidt de aangever en Harm Jan Moesker de maker. Hierna verzwakte Titan enigszins waardoor VIOS een aantal malen gevaarlijk werd, maar verder dan een afgekeurde goal kwamen de gastheren niet. Smidt had aan de andere kant de wedstrijd al voor de rust kunnen beslissen, maar hij vond ditmaal de jonge doelman van VIOS op zijn weg.

Monsterscore

De tweede helft kwam Marko Mihalj in het veld voor Van Elten en dit had zijn effect. Een mooie steekpass van Thijs Over kwam terecht bij Mihalj, die zette zijn tegenstander opzij en legde de bal klaar voor Rick Hendriks: 0-3. Niet veel later werd het ook 0-4 via Mihalj. Hiermee was de wedstrijd definitief beslist, maar met nog een half uur te spelen had Titan de kans om een grote uitslag neer te zetten. Smidt passeerde andermaal zijn tegenstander en zette voor op Hendriks die hard binnen schoot. Titan bleef aandringen en kwam op een 0-7 voorsprong via treffers van Smidt en Moesker. Het laatste woord was weer aan Hendriks. Hij eiste de toegekende strafschop op om zijn derde van de middag te maken en daarmee de uitslag te bepalen op 0-8.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

TEVV sleept een gelijkspel uit het vuur

Op sportpark Boerbos in Rolde werd een meer spannende dan fraaie wedstrijd afgeleverd door twee ...

Overzicht: vijfde klasse zondag

Volgens elftalleider Jan Lubbers deed Buinen zichzelf tekort in de wedstrijd tegen HHCombi: “Wij ...

Musselkanaal legt ook Sellingen over de knie

Musselkanaal legde ook Sellingen over de knie en behoudt de koppositie in in de ...