Mussel pas in slotfase langs NWVV

Mussel stelde pas in de slotfase de zege veilig tegen NWVV.

Mussel heeft de competitie hervat met een 3-1 thuiszege op NWVV. Voor die overwinning moest het vol aan de bank, want na 45 minuten spelen keek men op sportpark De Slenk tegen een 0-1 achterstand aan. De Mussel kwam na rust snel terug tot 1-1, maar stelde pas in de slotfase de zege veilig, waardoor het koploper bleef in de zaterdag 5e klasse F.

Mussel moest aantreden tegen NWVV, dat niet meer meedoet om de titel maar nog wel uitzicht had op plaats drie. Beide ploegen voetbalden dus ergens voor en dus werd het een felle strijd. En met name in de eerste helft gingen de gasten daar beter mee om. Dat resulteerde na een kwartier spelen ook in de 0-1 voorsprong door Dylon Meijering. Die stand bleef ook staan tot aan de rust.

Late doelpunten

De thuisploeg kwam goed uit de kleedkamer en Frank Hidding zorgde voor de snelle gelijkmaker. Toch lukte het Mussel niet om er direct over heen te gaan en was het lang wachten op de voorsprong. Die viel ongeveer tien minuten voor tijd en kwam op naam van Frank Hidding. NWVV moest daarna verder met tien man nadat Christiaan Klompmakers van het veld werd gestuurd. Erwin Wijnholds zorgde uiteindelijk voor de definitieve opluchting door de 3-1 aan te laten tekenen.