Pekelder Boys lijdt nipte nederlaag bij Weiteveense Boys

Pekelder Boys ging nipt onderuit bij Weiteveense Boys.

Pekelder Boys heeft de uitwedstrijd tegen Weiteveense Boys nipt verloren. Bij rust keken de Pekelders tegen een 2-1 achterstand aan, die werd recht gezet in de tweede helft. Toch ging het in de slotminuten nog mis toen Weiteveen uiteindelijk nog de winnende treffer binnenschoot.

Pekelder Boys keek na een kwartier spelen in de eerste helft tegen een 1-0 achterstand aan. Roudy Steffens had de thuisploeg op voorsprong gezet. De gasten kwamen ongeveer vijf minuten voor de rust terug tot 1-1 door een treffer van Lars Roelfsema. Lang bleef die gelijke stand niet staan, want even later werd de ruststand bepaald op 2-1 door Dennis Rocks.

Na de pauze lukte het Pekelder Boys om opnieuw langszij te komen. Martin Schreuder zorgde voor de gelijkmaker, maar uiteindelijk keerden de Pekelders niet met een punt huiswaarts. Rocks besloot namelijk anders en schoot Weiteveense Boys in de slotfase nog naar een 3-2 overwinning.