Buinen zet ook Valther Boys opzij

Buinen presteert goed na de winterstop en won ook van Valther Boys.

Buinen blijft in een bloedvorm verkeren na de winterstop, want ook Valther Boys werd afgelopen zondag aan de kant gezet. Buinen won met 3-0 en is daardoor nog altijd ongeslagen na de winterstop en is inmiddels opgeklommen naar de vijfde plaats op de ranglijst in de zondag 5e klasse E.

De thuisploeg scoorde voor de pauze op het juiste moment. Clubtopscoorder Marc Haandrikman zorgde voor een 1-0 ruststand. Deze werd zo’n twintig minuten voor tijd verdubbeld door Remco Wolters, waarmee de wedstrijd wel gespeeld was. In de slotminuten zorgde Durk Vos nog voor de kers op de taart door er 3-0 van te maken.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Slechte middag voor SC Stadskanaal

SC Stadskanaal is tegen een stevige zeperd aangelopen in de uitwedstrijd tegen Lemerveld. Op ...

Yannick Kruizinga leidt Veelerveen met hattrick langs EHS ’85

Veelerveen boog een 0-2 achterstand tegen EHS '85 om in een overwinning, mede dankzij ...