Pekelder Boys geeft koploper Alteveer fikse oorwassing

Pekelder Boys trakteerde koploper Alteveer op een half dozijn treffers.

Koploper Alteveer heeft een smadelijke nederlaag geleden in de derby tegen Pekelder Boys. De Pekelders lieten er geen gras over groeien en trakteerden de Alteveerders maar liefst op een 6-0 nederlaag.

Pekelder Boys was heer en meester in de derby tegen Alteveer, dat een paar sleutelspelers moest missen. Dat gemis deed zich deze zondag gelden. Al na tien minuten spelen opende de thuisploeg de score via Patrick Abee. Voor rust verdubbelde Martin Schreuder de marge naar twee.

Opnieuw waren het Abee en Schreuder die de gasten pijn deden na de pauze. Beiden scoorden en zorgden voor de beslissing in deze derby: 4-0. Het leed werd nog erger voor de koploper, dat nog eens twee tegentreffers moest incasseren. Roy Nieboer bepaalde met twee doelpunten de eindstand op 6-0.