SETA boekte weer eens een overwinning, het tiental van NKVV werd verslagen.

SETA heeft de thuiswedstrijd tegen NKVV met 3-2 weten te winnen. Bij rust stond het 1-1, waarna SETA in de tweede helft het verschil maakte tegen het tiental van NKVV.

Dustin Keen bracht de gasten na ongeveer een half uur spelen op een 0-1 voorsprong. Voor rust kwam SETA echter nog op gelijke hoogte door een doelpunt van Dylan de Wit.

Vervolgens moest NKVV verder met tien man nadat Tom Hilbink een rode kaart kreeg. Daar profiteerde SETA van, dat op 2-1 kwam via Dani Kruize. NKVV mistte daarna nog een strafschop, waarna Davut Yuksel SETA op een veilige voorsprong schoot: 3-1. In de slotminuten maakte Patrick Biesbrouck er nog 3-2 van, maar de zege ging naar SETA.