Sellingen wint overtuigend van Wedde

Sellingen won overtuigend van Wedde en doet volop mee voor een plek in de nacompetitie.

Sellingen heeft goede zaken gedaan in de strijd om de nacompetitieplekken. Op bezoek bij nummer twee Wedde won het met duidelijke cijfers: 0-4. Sellingen verdeelde de treffers keurig over beide helften en steeg door de zege naar plek vier op de ranglijst in de zondag 4e klasse D. Bovendien verkleinde het de achterstand tot Wedde met drie punten.

Sellingen kende een bliksemstart op bezoek bij Wedde. Al binnen vijf minuten spelen scoorde het via Machiel Buining de 0-1. Op slag van rust kwamen de gasten op een comfortabele 0-2 voorsprong via Ben Bos.

De wedstrijd was al snel gelopen na de pauze, nadat Buining scoorde na vijf minuten spelen in de tweede helft. Rik Bos zorgde uiteindelijk voor het slotakkoord door de 0-4 achter zijn naam te zetten. Een overtuigende zege voor Sellingen, dat zo blijft meedoen voor plaatsing voor de nacompetitie.