Overzicht zaterdag 4e klasse D: Mussel en NWVV pakken belangrijke driepunters

Mussel en NWVV pakten beiden een welkome overwinning.

Mussel – Fit Boys: 2-1

Mussel heeft uitstekende zaken gedaan in de strijd om rechtstreekse handhaving. Het won thuis met 2-1 van Fit Boys en maakte daardoor een sprongetje op de ranglijst naar plek acht. Een plek boven de streep, maar men is zeker nog niet veilig. Mussel kwam wel eerst op een 0-1 achterstand, maar maakte op slag van rust gelijk via Erwin Wijnholds, die scoorde uit een afgeslagen corner. Na rust kwam Mussel enigszins fortuinlijk op voorsprong via Cas Groenewold, want vriend en vijand waren het erover eens dat het doelpunt eigenlijk had moeten worden afgekeurd na een overtreding op Fit Boys-keeper Niels van der West. Het bleek uiteindelijk voor Mussel een heel belangrijk doelpunt, want gescoord werd er niet meer. Zo schreef Mussel opnieuw een belangrijke driepunter bij en wacht het nog drie finales om het vege lijf te redden.

NWVV – SVBO: 3-2

NWVV greep tegen SVBO min of meer de laatste strohalm om nog aan te haken bij de ploegen die strijden tegen nacompetitie. De ploeg uit Nieuw-Weerdinge moest winnen van SVBO en voldeed dankzij Marco Schipper aan die opdracht. Schipper was verantwoordelijk voor alle treffers van de thuisploeg. NWVV staat nog wel op een penibele twaalfde plek, maar de achterstand op SCN en Fit Boys is met respectievelijk twee en vier punten te overzien.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SETA wint thuis van DOS ’63

SETA sloot de eerste seizoenshelft met een overwinning af.

Onstwedder Boys morst opnieuw punten

Op Sportpark De Boskamp heeft Onstwedder Boys zaterdagmiddag voor het eerst in de competitie ...

NWVV trekt tegen HS ’88 aan het kortste eind

NWVV heeft dinsdagavond in de thuiswedstrijd tegen HS’88 te weinig gekregen. De blauw zwarten ...