Overzicht zaterdag 4e klasse D: Mussel en NWVV pakken belangrijke driepunters

Mussel en NWVV pakten beiden een welkome overwinning.

Mussel – Fit Boys: 2-1

Mussel heeft uitstekende zaken gedaan in de strijd om rechtstreekse handhaving. Het won thuis met 2-1 van Fit Boys en maakte daardoor een sprongetje op de ranglijst naar plek acht. Een plek boven de streep, maar men is zeker nog niet veilig. Mussel kwam wel eerst op een 0-1 achterstand, maar maakte op slag van rust gelijk via Erwin Wijnholds, die scoorde uit een afgeslagen corner. Na rust kwam Mussel enigszins fortuinlijk op voorsprong via Cas Groenewold, want vriend en vijand waren het erover eens dat het doelpunt eigenlijk had moeten worden afgekeurd na een overtreding op Fit Boys-keeper Niels van der West. Het bleek uiteindelijk voor Mussel een heel belangrijk doelpunt, want gescoord werd er niet meer. Zo schreef Mussel opnieuw een belangrijke driepunter bij en wacht het nog drie finales om het vege lijf te redden.

NWVV – SVBO: 3-2

NWVV greep tegen SVBO min of meer de laatste strohalm om nog aan te haken bij de ploegen die strijden tegen nacompetitie. De ploeg uit Nieuw-Weerdinge moest winnen van SVBO en voldeed dankzij Marco Schipper aan die opdracht. Schipper was verantwoordelijk voor alle treffers van de thuisploeg. NWVV staat nog wel op een penibele twaalfde plek, maar de achterstand op SCN en Fit Boys is met respectievelijk twee en vier punten te overzien.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Alteveer ziet titel uit handen glippen na nederlaag tegen Zwartemeerse Boys

Alteveer verloor de topper van Zwartemeerse Boys en heeft de titelkansen niet meer in ...

Weer late beslissing in wedstrijd Ter Apel

Na een verlies in de laatste minuten in de seizoenouverture tegen HODO stond FC ...

SJS pakt puntje tegen Middelstum

SJS heeft voor de tweede week op rij niet weten te winnen op het ...