Buinerveen weet weer wat winnen is na zege op Zandpol

Buinerveen won eindelijk weer eens een keer, een ruime zege op Zandpol.

Buinerveen heeft eindelijk weer eens het zoet der overwinning mogen proeven. In eigen huis won het met duidelijke cijfers van Zandpol: 4-0. Het was pas de eerste zege na de winterstop voor Buinerveen.

Buinerveen kwam in de eerste helft na een twintigtal minuten spelen op een 1-0 voorsprong via Fabian Blaak. Nog voor rust werd de score verdubbeld door Robbert Mensinga, die de 2-0 achter zijn naam zette.

Een kwartier voor tijd werd de wedstrijd definitief beslist door Bert Timmermans, die de 3-0 liet aantekenen. Mensinga scoorde even later zijn tweede van de middag en bracht de score daarmee op 4-0. Zandpol eindigde de wedstrijd nog met tien man na een rode kaart.