Buinerveen verliest van Roswinkel

Buinerveen ging onderuit tegen Roswinkel en liet daarmee een kans liggen om in het linkerrijtje te komen.

Buinerveen heeft  verloren van laagvlieger Roswinkel. Tot tweemaal toe kwam Buinerveen op voorsprong, maar deze kon beide keren niet worden vastgehouden. Daarmee liet Buinerveen een kans liggen om op gelijke hoogte te komen met de ploegen in het linkerrijtje.

In Roswinkel kwam het ‘thuis spelende’ Buinerveen in de eerste helft op voorsprong. Na een half uur spelen zorgde Mark Middeljans voor de 1-0. Lang bleef die voorsprong niet staan, een vijftal minuten later produceerde Aaldert van Eck de gelijkmaker: 1-1. Met die stand gingen beide elftallen rusten.

Na de pauze werd de wedstrijd feitelijk in het eerste kwartier al beslist. Buinerveen kwam snel op voorsprong via Fabian Blaak, maar enkele minuten later was het ook alweer gelijk. Even na het uur spelen viel uiteindelijk de beslissende 2-3 in het voordeel van Roswinkel. Roy van der Sluis bezorgde daarmee Roswinkel de drie punten.